211 4029477
Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ - 9μμ
Σάββατο 9πμ - 3μμ

Τρόποι Αποστολής

ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ


Αποστολή στο πελάτη


Όσον αφορά τις εγχώριες αποστολές των προϊόντων, η  www.booknook.gr συνεργάζεται με τη Speedex courier services,  ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα δίκτυα διανομής (courier) στην Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα από τον εκδότη/προμηθευτή παραδίδονται στην εταιρεία courier εντός 1-3 εργάσιμων ημερών και η εταιρεία courier με τη σειρά της παραδίδει τα εμπορεύματα στους εξής χρόνους:

                               

            Παράδοση          Κόστος
           Χερσαίο δίκτυο          1-2 εργάσιμες          2ευρώ 
          Νησιωτική Χώρα          1-4 εργάσιμες            2ευρώ 
      Απομακρυσμένες περιοχές         1-10 εργάσιμες           4ευρώ


 

 

 

Εάν δεν γνωρίζετε μπορείτε πολύ εύκολα και απλά πατώντας Εδώ να δείτε εάν η περιοχή σας θεωρείται "απομακρυσμένη" Α.Π.).  

 

Παραλαβή από το κατάστημα


Υπάρχει η δυνατότητα για παραλαβή των προϊόντων από το φυσικό συνεργαζόμενο κατάστημα ‘’ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ’’ , Ταξιαρχών 67 στο Κορυδαλλό, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και άμεσα, κατόπιν επικοινωνίας.

 

Δωρεάν παράδοση μέσω του δικτύου διανομής του www.booknook.gr

 

To www.booknook.gr μέσω του δικού του δικτύου διανομής παρέχει τη δυνατότητα της ΑΜΕΣΗΣ & ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ των αγορών σας στο χώρο σας, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και ΑΥΘΗΜΕΡΩΝ. Οι περιοχές που εξυπηρετεί το δίκτυο διανομής μας είναι ολόκληρη η περιφέρεια Πειραιά, το κέντρο της Αθήνας, τα βόρεια προάστια της Αθήνας και τα νότια προάστια της Αθήνας μέχρι και τη Βούλα. Για τη παραπάνω Δωρεάν παροχή θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία μεταξύ του πελάτη και της επιχείρησης.


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ


Για τις αγορές από το Εξωτερικό η www.booknook.gr αποστέλλει τα εμπορεύματα μέσω του δικτύου των ΕΛΤΑ. Όσον αφορά τις χρεώσεις ισχύει ο επίσημος τιμοκατάλογος των ΕΛ.ΤΑ.

 

Δείτε τον τιμοκατάλογο των ΕΛ.ΤΑ.


Γενικές Πληροφορίες


Στη περίπτωση της  μη άμεσης διαθεσιμότητας του εμπορεύματος λόγω έλλειψης από τον εκδότη/προμηθευτή ο πελάτης θα ενημερωθεί μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email) εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για την εξέλιξη της παραγγελίας του. Σε περίπτωση που τα χρονικά περιθώρια παράδοσης  του προϊόντος δεν ικανοποιούν το πελάτη, θα του δίνεται η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας με πλήρη επιστροφή χρημάτων, με την ίδια μέθοδο όπου ό ίδιος έχει πληρώσει.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταξιαρχών 67 - Κορυδαλλός
TK 18120 - Πειραιάς
  2114029477
  2104965751
  6940825404
  info@booknook.gr

SOCIAL

  Follow us on Facebook

all rights reserved
developed & hosted by Jetnet ©